Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dilluns, 21 de desembre del 2009

Festes de Nadal, Any Nou i Reis.









Hola, què tal? Per mitjà del present missatge us volia desitjar que passeu un molt Bon Nadal, Feliç Any Nou 2010, i Feliç Dia de Reis.

Jo, en la part escaquística, entre torrons, polvorons, cava, neules, etc........, em seguiré entrenant per estar a punt de cara al proper Campionat de Catalunya per equips, (a finals del mes de Gener del proper Any 2010), on ho tindrem molt complicat, ja que tindrem alguna que altre baixa molt important, (la més important però és la del nostre amic i company Xavier Klimt, que passa a defensar els colors del Club d´Escacs Vallromanes, ja que està molt més a prop d´on ell viu, etc......), i en el que el nostre objectiu primordial és aconseguir mantenir-nos a la 2ª categoria i desprès si podem estar més amunt, doncs molt millor.

Bé, així doncs, que vagi tot molt bé, vigileu amb el menjar i amb la beguda, i entreneu-vos també per estar ok. I a veure si tenim sort també i ens cau la "Grossa" o algun premi relativament important del sorteig de Nadal de demà, 22 de Desembre del 2009.

Vinga, fins aviat!!

Llorenç Maza.