Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Festes de Nadal, Any Nou i Reis.








Hola, què tal? Per mitjà del present missatge us volia desitjar que passeu un molt Bon Nadal, Feliç Any Nou 2011, i Feliç Dia de Reis.

De cara a la temporada que vé, molt segurament em canvii de club un altre cop, i passi a jugar al Llavaneres, degut a una série de malentesos i demés circunstàncies amb el meu anterior club, el Laètania Alella.

Comença així una nova temporada per a mi, on després d´aquestes festes nadalenques, desprès de celebrar-ho menjant torrons, polvorons, neules, etc........., també m´entrenaré de valent per iniciar aquesta nova étapa tant il-lusionant i emocionant o més que les demés.

Finalment, sembla que podré autopublicar el meu llibre sobre la história dels escacs, etc............, i l´any vinent és jugarà un torneig de shogi, juntament amb la intenció de crear una federació (espanyola) també. En principi pensava que es podria fer a Alella aquest Torneig, però després de tot el que ha passat, molt segurament es faci a Llavaneres també.

Bé, sense tenir res més a dir-vos, tret de desitjar el millor pels meus antics companys i amics de club, (en aquests moments molt díficils que estàn passant), rebeu una salutació ben cordial de:


Llorenç Maza.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Sort en el teu periple, amic Llorenç. Ja saps que tens les portes del SAnt Martí obertes.
Això del shogi... hauries de dir on espoden adquirir peces de shogi, per exemple, pq no és gaire fàcil.
Bones festes, company!

LLORENÇ MAZA NAVARRO ha dit...

Moltes gràcies per l´oferiment, Joan.

El material de shogi i d´altres tipus d´escacs, com el xiang qi i el janggi ho vaig trobar per internet, a la web d´ebay. Vaig trobar el tauler i les peces, i també llibres en anglès i francès q tractaven aquests jocs tant interessants i apassionants.

El q passa però es q les peces no estàn occidentalitzades, (com es poden posar a playok, l´antic kurnik), i porten el seu caracter en japonès, etc...... I això fa una mica díficil el jugar si no tens un mínim de coneixement de la llengua en qüestió, etc.........

Bé, q tal les festes, Joan? Espero i desitjo q t´hagin anat tant bé o + q a mi. Sort però q ja s´han acabat les inacabables "comilonas", etc........

Vinga, fins aviat, amic!!