Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dimarts, 10 d’abril del 2012

Final del Campionat de Catalunya per equips 2012.

Finalment es va jugar la ronda 9ª, la final del Campionat de Catalunya per equips, on no ens jugàvem pràcticament res, bé, potser si, l´honor de quedar el més amunt possible en la taula classificatoria.

Vam afrontar la ronda final amb moltes baixes, ja que alguns dels nostres jugadors no van poder venir o bé per imprevistos de darrera hora o bé per què tenien altres plans.

Sigui com sigui, el nostre equip va plantar "cara" tot i les absències que teníem, i jo, per la meva part, vaig jugar en el tauler nº 5, amb blanques i vaig fer una Obertura Anglesa, però amb l´"esperit" de la Larsen. Vaig resistir molt, però al final amb els greus problemes de rellotje, no vaig trobar la combinació adequada i vaig quedar en una possició inferior, tot i que podia haver conseguit com a mínim unes taules si no m´hagués equivocat. Malauradament no vaig poder trobar a cap "vell" conegut de la meva étapa "colonera".

Però de fet, el resultat és el de menys, ja que el que realment importa és que l´any que vé continuarem jugant en la 1ª categoria i esperem i desitjem també que ens vagi tant bé o més que en aquesta campanya.

A partir d´ara no se si jugaré alguns dels Torneijos que es fan per diferents clubs, per provar noves coses d´Obertura, etc......, i mirar de pujar una miqueta de punts elo, etc......

Fins aviat!!

Llorenç Maza.

P.D: i el proper mes de Maig potser es fagi el 2on Torneig de Shogi, aquest cop en un local. També tinc que prepar-me per aquest nou repte apassionant.