Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dimecres, 21 de desembre del 2011

Festes Nadalenques i d´Any Nou.








Fa unes setmanes es va cel-lebrar al Casal de la Gent Gran de Llaveneres les simultànies que habitualment fa el Gran Mestre Internacional d´escacs Viktor Moskalenko.

Jo vaig tenir la sort, (com fa 2 anys també), de quedar el tercer classificat en la categoria d´adults, i tenir dret a rebre un trofeu.

Tot va anar molt bé, vam passar una molt bona estona tots plegats i aprofitant la ocassió vaig comprar-me un llibre en català sobre una de les defenses que m´agrada molt jugar-la, el Contragambit Budapest.

La nota negativa però, va ser que no se si degut a la greu crisis económica que estem passant tots plegats i als recorts pressupuestaris, doncs no es va fer el típic "piscolabis" que es feia a mig matí, fent un recés en les simultànies.

Així doncs, afronto el nou any 2012 amb molta il-lussió i espero i desitjo fer un molt bon paper en el proper Campionat de Catalunya per equips i ajudar al meu equip a estar el més amunt possible de la taula classificatoria.

Tan sols només em resta desitjar-vos que passeu unes molt bones festes de Nadal, Any Nou i de Reis també, en companyia de les vostres famílies i amics.

Fins aviat!!

Llorenç Maza.
P.D: i a veure si tenim sort i "rasquem" alguna cosa en la "grossa" de Nadal, encari que sigui un premi menor, però "decent", per poder estalviar una miqueta i també per què no, per permetren´s tenir algun "capritxet".