Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

Arxiu del blog

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dimarts, 30 de març del 2010

Festes de Setmana Santa.

Desprès del molt merescut descans de les Festes de Setmana Santa, a partir del Divendres 16 d´Abril tornen les activitats al nostre club, el Laetània Alella. En concret, farem un Social, que potser hagués sigut molt bona idea fer-lo començar abans del Campionat de Catalunya per equips, per anar molt més "rodats".

I el Diumenge 18 "celebrarem" el final de temporada, malgrat que el nostre equip ha descendit a la tercera categoria.

En qualsevol cas, el temps es tira a sobre i es un moment molt bó per tractar temes de planificació d´aquesta temporada, (si es farà o no l´Obert d´Alella), i la propera, (fer dos equips amb prous garanties, per a veure si tornem a pujar a la segona categoria.

Seguiré informant sobre aquests temes d´interés.

Continuarà ............

5 comentaris:

Unknown ha dit...

El Social és obert a qualsevol jugador o està limitat a jugadors del club? No crec que el pugui jugar però si és obert, m'ho plantejo o us faig publicitat al blog. Una abraçada, Llorenç!

LLORENÇ MAZA NAVARRO ha dit...

El Social és obert a tots els jugadors, i tant si estàn federats com si no. Es farà els Divendres entre les 18:30 i les 19:00 hores, a Can Lleonart. Si vols t´envio les bases per email i ja em diràs quelcom.

Una abraçada, Joan, i records a la family!!

Unknown ha dit...

Passa'm si vols les bases a jfontanillas@terra.es i ho penjo al blog. Qui sap, potser algú s'apunta! Per hora, jo ho tindria difícil pq el tren d'Hostalric no surt fins a les 16 h i entre que arribo a bcn i dp enfilo cap amunt amb l'altra línea de tren...

LLORENÇ MAZA NAVARRO ha dit...

Ok, ja t´he enviat les bases per email, Joan.

Salutacions.

Llorenç Maza.

LLORENÇ MAZA NAVARRO ha dit...

Hi havien dues errates tant en la dada d´inici del Social com en la "festa" de final de temporada.

Ja estàn subsanades del tot.