Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

Arxiu del blog

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dilluns, 7 de gener del 2019

És necessiten jugadors i jugadores (sobretot joves) per jugar a escacs a nivell oficial i quedar per entrenar-nos, competir oficialment en el futur, etc.....

Molt bona nit a tothom, què tal? És necessiten jugadors i jugadores de totes les edats (però preferentment joves) per mirar de tornar a "reflotar" l´antic Club d´escacs del poble d´Alella, el Laetània, i en un futur més o menys próxim mirar de competir de forma oficial a la Lliga Catalana, recuperar l´antic Torneig d´escacs que es feia a Alella, etc...... En un primer moment, podem mirar de reunir-nos, tornar a constituir el club, i encara que no es pugui competir de forma oficial fer Torneijos amistosos, jornades d´entrenament, i mica en mica més endavant fer alguna activitat i/o Torneig de promoció, encara que no sigui oficial, sino una "patxanga". Una vegada consolidat el projecte d´escacs, també m´agradaria molt formar una secció de jocs orientals o asiàtics relacionats, com ara el shogi, el go, etc...... No vull donar-me publicitat ni res de tot això, però tinc un llibre on parlo una mica sobre això. El llibre es diu: "El ajedrez en sus diferentes formas", i es de la Editorial Bubok. Està tant en edició digital com impresa. Bé, moltes gràcies a tothom i fins un altre!! Llorenç Maza. P.D: no importa gens ni mica el nivel ni tampoc que no sabeu jugar gaire o res.