Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pàgines

Etiquetes

Etiquetes

Reinaxença

Reinaxença

Seguidors

Blog per parlar bàsicament de temes d´escacs i de jocs de tauler relacionats, com ara el shogi, el go, etc......, i de molts diversos temes i gustos com ara musicals, cròniques de sèries de TV, de cinema, etc...., d´una mica de tot vaja. Bé, espero i desitjo que us agradi a tots i a totes. Llorenç Maza.

Arxiu del blog

El Blog de Catulo

Blog de catulo

catulo

sekai

Cercar en aquest blog

sekai

Entrada destacada

TERÀPIA DE SHOCK - "Sense Tu"

BAE I am very sorry. I need you.

dilluns, 28 de gener del 2019

Ho tinc clarissim.

He possat alguna cosa a les meves xarxes socials diguem-ne predilectes o + usades per casi tothom, com Facebook, Twitter, (bueno i a Google Plus tb, però aquesta darrera no tant).

Ostia tú, amb perdó de la expressió. 6 hores i 30 minuts aproximadament per jugar a escacs. Crec sincerament que s´han passat moltissim i q n´han fet 1 gra massa ……...

Com si no haguéssin coses millors a la vida q els escacs de competició, (un altre cosa són les petites estones d´entrenament, q ho pots fer 1 miqueta tú per tu mateix, però més tard o més d´hora també s´ha de renunciar a tot o a casi tot això, sobretot si no ets competidor asidu de forma oficial, etc....., com es lógic i normal) el tema de la promoció, etc....), però dedicar-se única i exclusivament a això, bé, pels Grans Campions, però igualment n´han fet 1 gra massa, crec jo.

M´estic referint a la partida d´escacs entre el Campió Mundial  de escacs, (tant de ritme clàssic o lent, com tb en el llampec), el jove prodigi noruec, Magnus Carlsen i la "vieja gloria", Vishy Anand, conegut més afectuosament pels aficionats com "Wisky" o el "Tigre de Madrás". Jo abans tb anava 1 mica malauradament per aquest mateix camí……., xdddddddddddd, però ara ja ho tinc clarissim.

Com si no haguéssin coses molt millors a la vida com fer 1 miqueta d´esport fisic, sigui qui sigui, sortir al cinema a veure una bona película, (no aquestes merdes q fan pràcticament a tota hora per totes les cadenes de TV), pendre 1 bona cerveseta o 1 refresc, o 1 café amb els amics (i les amigues), etc......

De fet, els escacs només són 1 pur hobbie o pasatemps "pasajero" i q requereixen molt de temps i de diners tb per apuntar-te a tants i tants Torneijos per pujar 1 miqueta de misers punts elo.

No, definitivament no. Aquesta etapa tant i tant trista de la meva vida la vull oblidar del tot. Passo página. Hi renuncio (pràcticament) del tot o casi.

Crec sincerament q hi han moltes coses millors a fer a la vida.

Fins un altre.

         Llorenç Maza.

P.D: no publico pas la partida perquè no m´ho deixa pas fer el sistema. Però doneu 1 cop d´ull a la tortura...…….. Buf, per Déu, quina barbaritat!!